Spitalul Privat Semper Sanitas Sâncrai | Ginecologie
Contact
Adresă: Bd. Gen. Grigore Bălan, nr. 33, Sfântu Gheorghe,
Jud. Covasna
Tel: (004) 0267 318-456
Mob: (004) 0756 026-810
E-mail: contact@sempersanitas.ro
Ambulator de specialitate

Despre instituție

Bun venit pe pagina web a spitalului Semper Sanitas!

Semper Sanitas este un spital cu capital integral privat, înființată în anul 2005 de câtre dr. Bálinth István, fiind prima inițiativă în zonă, din dorința de a oferi servicii medicale mai bune, la standarde europene în domeniul ginecologie, obstetrică, neonatologie, chirurgie, urologie, ortopedie, chirurgie plastică - reparatorie (estetică), desfășurate în condiții umane, decente, pentru persoanele interesate.

Într-un mediu plăcut și distins își desfășoară activitatea o echipă complexă de medici și personal sanitar cu înaltă pregătire, care asigură gardă continuă.
Încă de la deschidere unitatea este autorizată de Direcția de Sănătate Publică.
Spitalul Semper Sanitas are contract încheiat cu Casa de Asigurări de Sănătate pentru servicii de obstetrică - ginecologie, astfel încât prețurile reprezintă co-plata serviciilor medicale.
Scopul nostru este să oferim toată gama de servicii medicale, adaptate după necesitatea fiecărui pacient. Alimentația pacienților internați este asigurată prin serviciu externalizat de catering, astfel fiind posibilă stabilirea unui meniu corespunzător fiecărui pacient. În prezent avem peste 400 de pacienți tratați pe an.

Vă așteptăm!